Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Πληροφορίες για το ηλεκτρονικο τσιγαρο και την χρήση του

Προσοχή!!!
Τα γνήσια eGo-T αναγράφουν eGo-T (tm)
Χαραγμένα με το λογότυπο της εταιρίας


Το ηλεκτρονικό τσιγάρο  είναι ένα καινούργιο προϊόν καπνίσματος. Με την είσοδό του στην διεθνής αγορά έφερε την επανάσταση στους ηλεκτρονικούς εναλλακτικούς τρόπους καπνίσματος. Τα πλεονεκτήματα του υπερκαλύπτουν τα μειονεκτήματα του παραδοσιακού τσιγάρου καπνού και το κάνουν ασυναγώνιστο.  

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα προϊόν το οποίο δίνει ,κυρίως, στους καπνιστές τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν το κάπνισμα παραδοσιακών τσιγάρων καπνού με έναν εναλλακτικό και πολύ πιο υγιεινό τρόπο. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο, λοιπόν, έχει την ικανότητα να προσομοιώνει πλήρως τη διαδικασία του καπνίσματος. Ωστόσο απαλλάσσει το χρήστη του από στάχτες, τασάκια, γόπες, στρίψιμο, περιττά έξοδα, προβλήματα με την υγεία, καρκίνο και άλλα.
 
Η τιμή του κανονικού τσιγάρου όσο πάει και αυξάνεται. Αντίθετα, η τιμή ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι λογική και σταθερή. Επίσης, η αγορά των φίλτρων είναι πολύ πιο οικονομική από την αγορά ενός πακέτου τσιγάρων.

 
Είναι λογικό ότι τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού τσιγάρου το κάνουν ακαταμάχητο και ασυναγώνιστο. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο κρατάει την όψη του παραδοσιακού τσιγάρου καπνού. έχει επίσης και στη μία άκρη του μια κόκκινη φωτεινή ένδειξη η οποία ανάβει κάθε φορά που ο χρήστης εισπνέει από το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Είναι αξιοσημείωτο το πόσο μοιάζει το ηλεκτρονικό με το κανονικό τσιγάρο. Ακόμα, υπάρχει και η δυνατότητα παροχής δόσεων νικοτίνης.

 
Από την άλλη, σε αυτό που δε μοιάζει το ηλεκτρονικό με το παραδοσιακό τσιγάρο είναι οι κίνδυνοι και οι βλαβερές συνέπειες από τη χρόνια χρήση του. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι απολύτως υγιεινό και απαλλαγμένο από καρκινογόνες και άλλες ουσίες που μπορεί να βλάψουν τον 
οργανισμό του ανθρώπου


Το ηλεκτρονικό τσιγάρο λειτουργεί με πολύ απλό τρόπο. Είναι μια πολύ πρακτική συσκευή και καθόλου σύνθετη. Διαθέτει μια κοινή επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου η οποία πρέπει να φορτίζεται μετά από έναν ορισμένο αριθμό εισπνοών.

 
Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ένας ατμοποιητής ο οποίος είναι υπεύθυνος για την παραγωγή ατμού. Ο χρήστης πρέπει να βγάζει μετά από κάποιες χρήσεις το φιλτράκι και να το αντικαταστεί με ένα καινούργιο. Τα φιλτράκια ποικίλουν σε γεύσεις και σε περιεκτικότητες νικοτίνης. Η επιλογή τους είναι καθαρά θέμα συνήθειας και προσωπικής προτίμησης. Επιπλέον, το ηλεκτρονικό τσιγάρο ως συσκευή, όπως και η μπαταρία του είναι αρκετά ανθεκτικό.

 
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι μυούνται στον κόσμο του καπνίσματος ηλεκτρονικών τσιγάρων, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αλλάζουν συνήθειες. Επιδιώκουν το καλύτερο για τον ίδιο τον εαυτό τους και για την υγεία τους, χωρίς παρόλα αυτά να βάζουν στην άκρη την ικανοποίηση που τους προσφέρει το κάπνισμα σαν διαδικασία και σαν ουσία (νικοτίνη).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου