Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ηλεκτρονικο τσιγαρο: απόλαυση χωρίς επιβάρυνση στην υγεία, στην τσέπη και στο περιβάλλον.



Μπορείτε να φανταστείτε μια κοινωνία χωρίς τσιγάρο; μια κοινωνία, όπου δεν θα υπήρχαν χώροι γεμάτοι από καπνό, όπου οι άνθρωποι θα ζούσαν περισσότερο, θα ήταν πιο δραστήριοι αλλά και πιο υγιείς; Νέα τεχνολογικά επιτεύγματα στο χώρο της ιατρικής έχουν πλέον δώσει την δυνατότητα να γίνει η φαντασίωση αυτή πραγματικότητα! Πλέον χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Μια απλή στον μηχανισμό αλλά και στην εξωτερική εμφάνιση συσκευή, η οποία ανατρέπει εδώ και δυο χρόνια τα δεδομένα στον κόσμο του καπνίσματος όπως και στη δημόσια υγεία.






Το ηλεκτρονικό τσιγάρο σημειώνει αρκετά μεγάλη επιτυχία. Οι στατιστικές το τοποθετούν πλέον στην κορυφή των εναλλακτικών του κανονικού τσιγάρου. Επίσης σύμφωνα με κάποιες τελευταίες έρευνες , θεωρείτε ο πιο επιτυχημένος τρόπος για να απαλλαχτεί κάποιος από το τσιγάρο ακόμα και αν είναι χρόνιος ή φανατικός καπνιστής.




Όλο και περισσότεροι πρώην καπνιστές οι οποίοι κατάφεραν να το κόψουν χάρη στο ηλεκτρονικό τσιγάρο παραδέχονται ότι είναι πολύ πιο άνετο και αποτελεσματικό από το απλό παραδοσιακό τσιγάρο. Εν τούτοις , πάνω από όλα είναι ασφαλές και φιλικό προς τον ανθρώπινο οργανισμό. Το κάπνισμα προκαλεί καρκίνο του πνεύμονα. Μπορεί να προκαλέσει όμως και ένα σωρό άλλες ασθένειες στην καρδιά, τον εγκέφαλο και τους πνεύμονες – και συνδέεται με περισσότερες από 50 άλλες διαφορετικές ασθένειες και διαταραχές. Οι μισοί από όσους συνεχίζουν το κάπνισμα θα οδηγηθούν στο θάνατο εξαιτίας του. Το κάπνισμα μειώνει επίσης και τις σεξουαλικές και αθλητικές επιδόσεις, δημιουργεί ρυτίδες και κάνει τα μαλλιά θαμπά!






Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δίνει την ευκαιρία στους εθισμένους και μη στο κάπνισμα να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη συνήθεια του καπνίσματος αλλά απαλλαγμένοι από όλα τα μειονεκτήματα του. Δεν υπάρχει πλέον λόγος να συνεχίσει κάποιος να καταστρέφει την υγεία του και να καταδικάζει τον εαυτό του σε παθήσεις και σε πρόωρο θάνατο όταν το ηλεκτρονικό τσιγάρο του προσφέρει την ίδια ακριβώς απόλαυση! Όσοι δοκιμάζουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν συναντούν καμία δυσκολία γιατί η συγκεκριμένη μέθοδος επιτυγχάνει την πλήρη απεξάρτηση από τον εθισμό του καπνίσματος χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα στερητικό σύνδρομο, φυσιολογικά, ανώδυνα χωρίς τη χρήση διάφορων άλλων ουσιών και χωρίς καμία παρενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου